//]]> //]]> //]]>

Sila masukkan alamat email jika ingin Artikel terkini dihantar terus ke email anda:

qrcode

Sekiranya artikel-artikel di blog ini berguna,Sudi-sudilah share dengan kawan-kawan yang lain,gunakan facebook,twitter atau google plus.
dari

admin blog:

joyiman

teksi
TAXI SERVICE 24 Hours From:
KUALA LUMPUR,AMPANG,
GOMBAK,SELAYANG,RAWANG,
KEPONG,SG BULUH
PETALING JAYA, DAMANSARA
SUBANG JAYA, SHAH ALAM.
TO
KLIA Airport & Outstation
email to :
taxiklia@yahoo.com.my
with big luggages and credit card accept
http://www.taxiklia.net
Home » , , » Jana pendapatan untuk Pemandu Teksi

Jana pendapatan untuk Pemandu Teksi

As' salam kepada sahabat blogger dan Selamat  tahun baru 2014 juga  diucapkan.

Sekarang ini kebanyakan pemandu teksi menggunakan aplkasi teksi untuk menerima tempahan pengguna teksi. Smartphones yang digunakan memerlukan akses Internet, ini menjadikan pemandu teksi pengguna Internet tegar dari berbagai syarikat telco.

Tahun 2014 ini adalah tahun mencabar bagi setiap pemandu teksi yang memperolehi  pendapatan sederhana. Jika ada peluang hebat untuk membantu menambahkan pendapatan sampingan pasti kita pemandu teksi akan gembira.

Pengguna handphone apakah modal yang harus kita bayar ?

1) Panggilan
2) SMS
3) Internet

Kesemua perkara di atas akan dilakukan oleh kita, tidak kiralah untuk aktiviti komersial ataupun kebajikan. Apa yang penting kita perlu megeluarkan wang untuk membayarnya.

Aku ingin berkongsi pengalaman aku sepanjang mengunakan Tune Talk ToneExcel untuk akses Internet kerana menggunakan aplikasi teksi.Mengunakan Tune Talk ToneExcel kita akan diberikan:

1) Perlindungan Insuran Kemalangan secara PERCUMA sebanyak RM 100,000.
2) Corporate Rate sehingga 30% penginapan di Tune Hotel.
3) Menjana pendapatan berpencen dan boleh diwarisi kepada anak dan isteri.
4) Bonus tajaan bulanan.
5) Komisen RM 20 setiap tajaan.
6) dan banyak lagi  jika kita mendaftar  sebagai pengguna.Keterangan lanjut klik disini


Jika kita ingin menjadi seorang pengguna yang bijak, jadikan setiap nilai wang yang dikeluarkan memberi implikasi yang baik kepada ekonomi kita. Barulah dinamakan JIMAT dan DAPAT.


Menjadi pengguna Toneexcel kita akan  mendapat point setiap apa yang kita belanja  setiap bulan. Dari point ini kita boleh menuntut tiket penerbangan Air Asia atau boleh membuat pilihan lain, memilih smart phone terkini dengan syarat dan terma yang telah ditentukan.


Kita boleh  mengekalkan nombor lama atau bertukar  kepada nombor baru. Tiada masalah untuk dilakukan walau dari mana syarikat telko yang kita langgan sekarang. Mudah untuk melakukan topup kerana kita boleh lakukan di mana sahaja seluruh Malaysia seperti mana yang kita lakukan sekarang.Selain daripada memperolehi point setiap nilai topup yang di belanjakan, kita memiliki  potensi untuk mendapat 2 jenis komisen daripada SIMKad Toneexcel iaitu..
1) Komisen 20%
2) Komisen 26%
Kedua-dua komisen adalah ditentukan daripada nilai topup yang belanjakan setiap bulan. Jika membelanjakan topup besar maka komisen yang bakal diterima juga besar.
Keterangan lanjut klik disini


Pengguna ataupun pelanggan dilindungi dengan LPKPM (Lembaga Perlindungan dan Kebajikan Pengguna Malaysia) melalui Watikah Perlantikan yang telah didaftarkan pada 17 April 2013 melalui  syarikat Tone Excel Sdn.


Pada mulanya aku agak ragu-ragu ingin mengunakan Tune excel ini, kerana takut hanya indah khabar dari rupa . Bila aku buat research baru diketahui ia dipunyai syarikat besar dan kukuh di samping nama-nama besar di dunia korporat.


Kepada kawan-kawan blogger dan pemandu teksi semua, jangan lepaskan peluang ini dengan KLIK DI SINI .
P/s Wasalam.joyiman
Aku Dan Teksi © Template Design by joyiman | Publisher : Free Templates for blog| © Best View With Google Chrome