//]]> //]]> //]]>

Sila masukkan alamat email jika ingin Artikel terkini dihantar terus ke email anda:

qrcode

Sekiranya artikel-artikel di blog ini berguna,Sudi-sudilah share dengan kawan-kawan yang lain,gunakan facebook,twitter atau google plus.
dari

admin blog:

joyiman

teksi
TAXI SERVICE 24 Hours From:
KUALA LUMPUR,AMPANG,
GOMBAK,SELAYANG,RAWANG,
KEPONG,SG BULUH
PETALING JAYA, DAMANSARA
SUBANG JAYA, SHAH ALAM.
TO
KLIA Airport & Outstation
email to :
taxiklia@yahoo.com.my
with big luggages and credit card accept
http://www.taxiklia.net
Home » » Google Adsense for Content rm200 sehari

Google Adsense for Content rm200 sehari

Melihat pada tajuk Google Adsense for Content rm200 sehari,membuat kita teruja untuk mendapatkannya juga.
Bagai mana pembaca semua,teruja juga ke?

klik besarkan

Ada beberapa blog yang ku jumpa menceritakan,mereka mampu menjana pendapatan adsense lebih dari ini,berdasarkan print screen yang di tunjukan.


Lihatlah pendapatan yang di tunjukan melalui Adsense for Content sahaja,sedangkan untuk adsense for content ini memerlukan,banyak kekuatan pada sesebuah blog tersebut.Memang ada sesetengah orang yang mampu menjana adsense melalui blog content sahaja,dan aku tidak menafikannya,tetapi melalui pengamatan aku melihat blognya ia cuma satu pembohongan sahaja.

Aku juga ada menjana google adsense ini,tetapi tidak mengunakan Adsense for Content sebaliknya hanya mengunakan adsense for domain sahaja,kerana lebih selamat dan senang.(selamat dari pendengki,sebab aku pernah terbaca juga didalam blog mereka ,bagaimana mereka mengklik iklan adsense pada sesebuah blog sehinga iklan adsense itu di banned oleh google--mereka bangga melakukannya dan bercerita didalam blog)

Berbalik kisah diatas,anda semua juga mampu memperolehi print screen adsense sebegitu dengan mengunjungi google-adsense-money-generator dan buatlah pendapatan anda semua sesuka hati.

artikel pendek.
Wasalam:joyiman

8 ulasan:

  1. Salam Yob Joyiman,
    di alam maya ni pun ada berdengki-dengkian...heran!

    BalasPadam
  2. adsense saya dah mula sembuh ;) jemput singgah click mana yg patut hehe. bab dengki tu standard la, mana leh tgk org nak senang sket hmmm

    BalasPadam
  3. salam sahabat..

    lama saya tak ke sini.. sebenarnya, mmg semangat berblog seakan luntur.. sekadar menulis utk memenuhi minat semata.. zirah kwn pun semakin kurang..tetapi saudara tetap dlm ingatan..

    setakat ini, saya masih mengekalkan blog tanpa iklan..mungkin suatu masa nanti saya akan masukkan juga..

    BalasPadam
  4. heheheh teruja plak bc yg ni....ekekekek

    BalasPadam
  5. iklan pun ada orang jeles jugak ke?

    BalasPadam
  6. adat manusia..mne ley tgk orang lain senang. berusaha lah dengan ikhtiar kita sendiri..jgn dengki pada orang lain (^_^)

    BalasPadam
  7. singgah sini kembali

    mekasih coz singgah di duniakongsi (^_^)

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum Aku dan Teksi

    terima kasih ziarah dan follow PHD

    salam ukhwah
    salam perkenalan
    salam berblog

    BalasPadam

Letakkan komen anda disini.Segala komen adalah dihargai.
Terima Kasih

Aku Dan Teksi © Template Design by joyiman | Publisher : Free Templates for blog| © Best View With Google Chrome