//]]> //]]> //]]>

Sila masukkan alamat email jika ingin Artikel terkini dihantar terus ke email anda:

qrcode

Sekiranya artikel-artikel di blog ini berguna,Sudi-sudilah share dengan kawan-kawan yang lain,gunakan facebook,twitter atau google plus.
dari

admin blog:

joyiman

teksi
TAXI SERVICE 24 Hours From:
KUALA LUMPUR,AMPANG,
GOMBAK,SELAYANG,RAWANG,
KEPONG,SG BULUH
PETALING JAYA, DAMANSARA
SUBANG JAYA, SHAH ALAM.
TO
KLIA Airport & Outstation
email to :
taxiklia@yahoo.com.my
with big luggages and credit card accept
http://www.taxiklia.net
Home » » Staff KFC sapu ayam di kaki sebelum dimasak

Staff KFC sapu ayam di kaki sebelum dimasak





Staff KFC sapu ayam di kaki sebelum dimasak

Apa pendapat korang,sedapkan KFC?
Aku memang daridulu tak makan kfc ni.

6 ulasan:

  1. sahabatku joyiman..
    yang ni betul2 celaka ! kadang malu dgn sikap org bangsa kita.. bangga dgn kebobrokan sikap sendiri..

    saya selalu makan KFC.. abg manager KFC, jadi tiap bulan 'paksa' makan di sana.. hihihi..

    moga saudara sihat selalu hendaknya..

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Yob, cisss...kurang asam. Sib baik akak tak bape gemo makan kat Fastfood nih....masak sendiri lagi baik dan berish!

    BalasPadam
  3. @MOH KEMBARAYa young,masak sendiri memang sedap walaupun hanya telor goreng.

    BalasPadam
  4. alamak.. nanti nak sembang ngan abang saya ttg cara sembelihan tu..

    BalasPadam
  5. melampau...bygknlh kalu kelaurga anda yg mkn ayam resipi tapak kasut.

    BalasPadam

Letakkan komen anda disini.Segala komen adalah dihargai.
Terima Kasih

Aku Dan Teksi © Template Design by joyiman | Publisher : Free Templates for blog| © Best View With Google Chrome