//]]> //]]> //]]>

Sila masukkan alamat email jika ingin Artikel terkini dihantar terus ke email anda:

qrcode

Sekiranya artikel-artikel di blog ini berguna,Sudi-sudilah share dengan kawan-kawan yang lain,gunakan facebook,twitter atau google plus.
dari

admin blog:

joyiman

teksi
TAXI SERVICE 24 Hours From:
KUALA LUMPUR,AMPANG,
GOMBAK,SELAYANG,RAWANG,
KEPONG,SG BULUH
PETALING JAYA, DAMANSARA
SUBANG JAYA, SHAH ALAM.
TO
KLIA Airport & Outstation
email to :
taxiklia@yahoo.com.my
with big luggages and credit card accept
http://www.taxiklia.net
Home » » Ranking blog Umum

Ranking blog Umum

Ranking blog Umum

Buat pertama kali TRO mengeluarkan ranking blog-blog Umum yang paling ramai dilayari di Malaysia. Sebenarnya banyak lagi blog-blog Umum yang masih belum disusun oleh TRO dan ianya akan dilakukan secara berperingkat. Bagi blog-blog yang tiada dalam senaraian di TRO, anda bolehlah menghantar url-url blog anda kepada kami untuk ranking yang akan datang.

Pesanan dari TRO buat para blogger Malaysia semua,jika merasakan blog anda layak untuk masuk Topranking sila hantar URL blog anda ke pihak TRO di http://topranking100.blogspot.com


Kali ini pihak TRO hanya memperkenalkan Ranking blog Umum yang dikira melalui Malaysia ALEXA RANKING.Untuk mendapatkan rank alexa serendah ini,blog anda haruslah mempunyai pembaca yang ramai,jadi belajarlah untuk menarik pembaca agar mereka melepak di blog anda setiap hari.

I LUV ISLAM sebuah blog yang menceritakan tentang berbagai topik didalam islam,semestinya menarik perhatian pembaca.MINAQ JINGGO blog yang bercerita melalui gambar-gambar,baik cerita semasa dan juga politik.

CIK EPAL blog yang mempunyai trafik yang sebegitu tinggi Bukan seribu tetapi 11 ribu visitor dalam masa satu hari.Itulah kehebatan blog yang ada pada blog cik epal.Tipu kalau korang kata tak kenal dengan Cik Epal ini.Siap masuk Majalah lagi.Dah banyak kali rasanya Cik Epal ini masuk majalah.Jadi tak terkejut bila melihat trafik yang begitu tinggi.

BORAK KOSONG,blog ini kulihat hanya sebuah blog copypaste,tapi ramai juga pembacanya.
Ini sebahagian blog-blog yang mempunyai pembaca yang tinggi,jadi kita belajarlah cara-cara untuk menarik pembaca agar blog kita duduk sebaris dengan mereka di Ranking blog Umum.

Blog Aku dan teksi ini juga ada memberi berbagai tip blog,untuk anda jadikan panduan,agar blog kita mesra googel,widget-widget yang dipasang juga ada memaikan peranan,untuk blog kita,jangan semakan sidebar blog kita dengan widget yang tidak diperlukan(contoh widget copy paste).Anda lihat blog mereka yang ringkas dan kemas,jangan ikut blog aku yang semak ni...hehe.Anda fikirkanlah...mungkin anda harus merubah suai templet anda kembali,supaya menjadi kemas.

wasalam:joyiman
Aku Dan Teksi © Template Design by joyiman | Publisher : Free Templates for blog| © Best View With Google Chrome