//]]> //]]> //]]>

Sila masukkan alamat email jika ingin Artikel terkini dihantar terus ke email anda:

qrcode

Sekiranya artikel-artikel di blog ini berguna,Sudi-sudilah share dengan kawan-kawan yang lain,gunakan facebook,twitter atau google plus.
dari

admin blog:

joyiman

teksi
TAXI SERVICE 24 Hours From:
KUALA LUMPUR,AMPANG,
GOMBAK,SELAYANG,RAWANG,
KEPONG,SG BULUH
PETALING JAYA, DAMANSARA
SUBANG JAYA, SHAH ALAM.
TO
KLIA Airport & Outstation
email to :
taxiklia@yahoo.com.my
with big luggages and credit card accept
http://www.taxiklia.net
Home » » Rangking blog Pro BN

Rangking blog Pro BN

Rangking blog Pro BN


Top Rangking Online telah terlambat mengeluarkan ranking blog akibat diserang,lihat N3 ku top-rangking-online-kena-attack maka hari ini ranking blog dikeluarkan di Top Ranking Online 2

Nampaknya banyak perubahan rangking telah melanda blog-blog Pro BN
Nampaknya Gerakan Anti PKR mempertahankan kedudukan No:1nya.
Mungkin kerana ia telah menggabungkan dua parti yaitu Gerakan dan PKR,dimana persamaannya adalah parti berbilang kaum yang mana Gerakan didokong kaum cina dan PKR didokong kaum Melayu atau parti Gerakan anti parti PKR(cina anti melayu)berlainan dengan blog aku dan teksi,kalau tak Gerak maka tak Makan.



Blog Salam semua nampaknya telah melonjak naik dengan tinggi dari tangga ke 83 ke tangga 50.
Agaknya disalami semuanya supaya menolong melonjakannya naik,berlainan dengan blog Rumah kaca,telah turun dari tangga 60 ketangga 93 maklumlah rumah dari kaca mudah pecah atau retak,mungkin masih ada serpihan yang boleh dijadikan tempat berlindung maka tidak terkeluar dari Top 100 ini.

Gunung mat cincang blog yang berada ditangga ke 57 dahulu telah terkeluar dari senarai Top 100,betapa teguhnya Gunung ini dahulu sehingga datang siMat untuk mencincang sehingga roboh

Rangking blog Pro BN:
Naik 49 blog
Turun 32 blog
Kekal 10 blog
Baru 9 blog
Blog Salam semua meningkat sebanyak 33 mata
Blog Rumah kaca menurun sebanyak 33 mata juga

Lihat sepenuhnya Rangking blog Pro BN di Top Ranking Online 2

wasalam:joyiman

5 ulasan:

  1. Salam... Jika hendak tahu tentang ulasan terbaik, lihat bagaimana cara ulasan yang dikeluarkan oleh Musafirlalu dan jika boleh detailkan ranking tersebut. Orang suka membaca ranking yang dibuat secara detail walaupun ianya panjang. Mengikut kajian TRO pemilik blog yang tersenarai akan membaca berulang kali apatah lagi jika blognya disebut.

    BalasPadam
  2. @toyolkiutTak pe,TRO,telah meminta buat ulasan,jadi macam tulah. Sy akan belajar cara nak ulas sesebuah blog ni

    BalasPadam
  3. Salam... Tak apa belajar dulu, ibaratkan sebagai menajamkan pensel. Membuat satu-satu ulasan bukan boleh pandai dalam masa 1 hari. Ulasan yang diberikan pada kali ini pun dah dikira ada perkembangan..... tahniah.

    BalasPadam
  4. sahabatku joyimn..
    dah ok dah ulasan suadara ni.. saya faham, saudara cuba utk tidak serius mengulasnya.. sebab saudara pun saya percaya..bukan berkenan sgt ngan blog pro kerajaan tu..kan..kan ... hihihihi

    BalasPadam

Letakkan komen anda disini.Segala komen adalah dihargai.
Terima Kasih

Aku Dan Teksi © Template Design by joyiman | Publisher : Free Templates for blog| © Best View With Google Chrome