//]]> //]]> //]]>

Sila masukkan alamat email jika ingin Artikel terkini dihantar terus ke email anda:

qrcode

Sekiranya artikel-artikel di blog ini berguna,Sudi-sudilah share dengan kawan-kawan yang lain,gunakan facebook,twitter atau google plus.
dari

admin blog:

joyiman

teksi
TAXI SERVICE 24 Hours From:
KUALA LUMPUR,AMPANG,
GOMBAK,SELAYANG,RAWANG,
KEPONG,SG BULUH
PETALING JAYA, DAMANSARA
SUBANG JAYA, SHAH ALAM.
TO
KLIA Airport & Outstation
email to :
taxiklia@yahoo.com.my
with big luggages and credit card accept
http://www.taxiklia.net
Home » » Blog Copy paste atau CPP

Blog Copy paste atau CPP

Blog Copy paste atau  CPP


Copy paste,banyak blogger takut dengan perkataan itu,sehingga ada yang memasang berbagai script anti copy paste(Disable right click)),aku ada menulis tentang copy paste ini,lihat N3 ku yang lalu copy-paste-dengan-tynt atau ini copy-paste-kenapa-mesti-takut.

Kalau anda seorang blogger Copy paste atau CPP,mungkin tidak dapat mengatauhi sesebuah blog itu sudah ditanam dengan berbagai script atau juga mengalami kesukaran untuk membuka blog yang memasang script Disable right click boleh lihat disini cara-buka-blog-yang-memasang-script right klik.



Kenapa anda harus menyusahkan diri dengan semua itu kalau ada cara senang.
Langganlah sesebuah blog itu melalui e-mail
Masukan alamat email anda:


Dengan cara ini,anda tidak perlu risau dengan berbagai script yang dipasang atau anda juga tidak perlu untuk membuka blog tersebut hanya lihat e-mail anda sahaja.
Jangan tunggu lagi,masukan e-mail anda diruang yang disediakan dan setiap kali blog aku dan teksi update,maka akan dapat kirimannya di e-mail anda.Copy, Paste, Publish (CPP) diblog anda sangat mudah kerjanya tampa perlu memikirkan artikel apa yang harus anda tulis.

Begitulah caranya kalau anda mempunyai Blog Copy paste atau CPP
Mulakan langkah anda dengan Blog "Aku Dan Teksi ini".

Wasalam: joyiman

5 ulasan:

  1. saudara joyiman..
    saya mencuba apa yg saudara cadangkan.. t kasih..

    BalasPadam
  2. Salam Bro... JMM tu Jaringan Melayu Malaysia yang endah siapa sponsernya pasal ini JMM banyak duit. Gua ingat itu Rosmah sama SIS kut tukang sponsor. Biarlah dialam siber ni bila blog mereka tak laku pasal orang malas nak baca cerita mengarut, mulalah mereka cerita benda-benda panas. Kalau lu masuk itu blog, lu sendiri malas nak layan pasal yang ada kat dalam orang bijak pandai konon tapi lia punya ilmu hampas. Kalu lu mau tengok juga lu pergi.. http://jaringanmelayumal.blogspot.com.

    BalasPadam
  3. Salam ... Saya nak minta tolong jika saudara ada masa yang sangat-sangat terluang la. Saya ingat saudara pergi kesenarai bawah TRO 1 kerana disitu ada senarai blog-blog yang bercampur dari politik sampai ke umum. Cuma saya tidak sempat mengasingkan blog umum yang tiada mengena dengan politik pasal sata rasa saudara boleh pegang satu seksen iaitu Ranking Umum yang akan TRO keluarkan. Itu pun jika saudara ada masa terluang. Laman TRO mungking tidak dapat disematkan lagi maka saya akan wujudkan TRO 3 dan TRO satu adalah Pusatnya. Apa cadangan saudara !!

    BalasPadam
  4. @Top Ranking OnlineSaya akan Menolong TRO dlm mengasingkan blog2,tapi memerlukan masa,kerana saya mempunyai masa terhad

    BalasPadam

Letakkan komen anda disini.Segala komen adalah dihargai.
Terima Kasih

Aku Dan Teksi © Template Design by joyiman | Publisher : Free Templates for blog| © Best View With Google Chrome