//]]> //]]> //]]>

Sila masukkan alamat email jika ingin Artikel terkini dihantar terus ke email anda:

qrcode

Sekiranya artikel-artikel di blog ini berguna,Sudi-sudilah share dengan kawan-kawan yang lain,gunakan facebook,twitter atau google plus.
dari

admin blog:

joyiman

teksi
TAXI SERVICE 24 Hours From:
KUALA LUMPUR,AMPANG,
GOMBAK,SELAYANG,RAWANG,
KEPONG,SG BULUH
PETALING JAYA, DAMANSARA
SUBANG JAYA, SHAH ALAM.
TO
KLIA Airport & Outstation
email to :
taxiklia@yahoo.com.my
with big luggages and credit card accept
http://www.taxiklia.net
Home » » Blog Paling Berpengaruh Di Malaysia

Blog Paling Berpengaruh Di Malaysia

Top Ranking Online Malaysia

Mungkin ramai blogger malaysia tidak begitu mengenali Blog http://www.toprankingonline.net,tapi bagi blog-blog politik ia tidak asing lagi bagi mereka,baik blog politik yang PRO Pakataan atau PRO kerajaan.Walaupun umbun-umbun blog ini masih lembik,tetapi ia mula menunjukan pengaruhnya keatas blog-blog politik.
Kini semakin banyak,blog-blog politik ingin memasukinya

Atas sebab apa mereka ingin masuk Top ranking Online Malaysia dan untuk apa Top ranking Online Malaysia ini ujud?

Di sini mereka boleh mengatauhi,blog siapa Paling Berpengaruh Di Malaysia ini,dengan ramainya pengunjung yang membaca blog mereka dan Top ranking Online Malaysia memberi khdimat untuk menyusun atur blog-blog ini mengikut penilaian RANKING ALEXA di Malaysia agar blogger-blogger mengetahui kedudukkan sebenar blog mereka.

Kita boleh melihat,dua blog teratas didominasikan oleh blog dari Pakataan  di ikuti dengan rapat oleh blog Pro kerajaan.

Untuk pengetahuan anda, hanya blog yang ada didalam senarai TopRankingOnline sahaja yang akan diaudit. Oleh itu jika blog anda tidak tersenarai, anda boleh menghantar alamat blog anda dan jadilah rakanTopRankingOnline.

Oleh kerana TRO akan menjadi blog Paling Berpengaruh Di Malaysia,maka timbulah fitnah dan tomahan terhadap TRO ini.Blog yang ingin membuat Onar itu datang dari blog Sangkaburuka...heh..silap pulak,blog Sangkakala

Orang melayu selalunya,bila melihat seseorang itu akan berjaya, maka fitnah pun akan di tabur untuk menjatuhkaanya walaupun menjual goreng pisang di tepi jalan.Bilakah amalan ini akan terhapus dari minda orang-orang melayu,supaya orang melayu menjadi orang Paling berpengaruh di bumi bernama Malaysia ini.

Lihat bangsa asing mereka bersatu,di dalam apa jua bidang yang di ceburi.Marilah kita buang minda suka menfitnah ini dari minda masing-masing.

Wasalam:joyiman


Aku Dan Teksi © Template Design by joyiman | Publisher : Free Templates for blog| © Best View With Google Chrome