//]]> //]]> //]]>

Sila masukkan alamat email jika ingin Artikel terkini dihantar terus ke email anda:

qrcode

Sekiranya artikel-artikel di blog ini berguna,Sudi-sudilah share dengan kawan-kawan yang lain,gunakan facebook,twitter atau google plus.
dari

admin blog:

joyiman

teksi
TAXI SERVICE 24 Hours From:
KUALA LUMPUR,AMPANG,
GOMBAK,SELAYANG,RAWANG,
KEPONG,SG BULUH
PETALING JAYA, DAMANSARA
SUBANG JAYA, SHAH ALAM.
TO
KLIA Airport & Outstation
email to :
taxiklia@yahoo.com.my
with big luggages and credit card accept
http://www.taxiklia.net
Home » » Wanita dan sangul

Wanita dan sangul

tudung

sangul

renungan



jilbab
Ini yang di katakan berpakaian tetapi telanjang,sebab
menampakan bentuk tubuh

Ini adalah kesalahan yang terjadi pada banyak wanita yang memakai jilbab, dimana mereka mengumpulkan rambut-rambut mereka di belakang kepala mereka sehingga menonjol dari belakang kepalanya seandainya mereka memakai jilbab di atasnya.

Dan diantara syarat-syarat tersebut adalah pakaian mereka tidak membentuk bagian tubuh atau sesuatu dari tubuh wanita tersebut, oleh kerana itu tidak boleh bagi seorang wanita menggelung rambutnya dibelakang kepalanya atau disampingnya yang akan menonjol seperti itu, sehingga tampaklah bagi penglihatan orang walaupun tanpa sengaja bahwa itu adalah rambut yang lebat atau pendek. Maka wajib untuk mengurainya dan tidak menumpuknya.

4 ulasan:

  1. salam...
    ramai kaum perempuan masih kurang memahami
    konsep bertudung..

    bertudung dengan bersanggul melebihi paras kepala dan boleh menarik perhatian lelaki
    itu adalah salah..
    sebaiknya diturun sedikit sanggul kepala itu..

    BalasPadam
  2. salam...
    perghhh..mantop!
    mak we mana yang posing
    cenggitu tu???memang nyata
    bertudung hakikat berbogel..
    terbayang bagaimana rupa badannya..

    BalasPadam
  3. Salam Yob Joyiman,
    Maaf kata...ramai pompuan bertudung sebab ikutan jer dan ramai jugak yang berfesyen. Lagi ngerelip lip-lap dengan bling-bling lagi mantop! Yong ni selalu kena kutuk dgn kakak sebab tak glamer cara berpakaian dan bertudung. Cam selekeh jer. Lantoklah kome nak bergaye!

    BalasPadam

Letakkan komen anda disini.Segala komen adalah dihargai.
Terima Kasih

Aku Dan Teksi © Template Design by joyiman | Publisher : Free Templates for blog| © Best View With Google Chrome