//]]> //]]> //]]>

Sila masukkan alamat email jika ingin Artikel terkini dihantar terus ke email anda:

qrcode

Sekiranya artikel-artikel di blog ini berguna,Sudi-sudilah share dengan kawan-kawan yang lain,gunakan facebook,twitter atau google plus.
dari

admin blog:

joyiman

Home » » Awang hitam dan Perempuan Melayu

Awang hitam dan Perempuan Melayu


gambar selepas turun dari teksiku
Cerita Awang Hitam tidak habis-habis selagi ada orang Malaysia melayan mereka.
Bagaikan sudah terhantuk baru nak tergadah,itulah senario yang melanda kita.Pihak kerajaan pun,begitu jua apabila sudah banyak kes-kes jenayah yang dilakukan oleh "Awang Hitam" baru hendak melaksanakan peraturan undang-undang dan pihak polis baru nak sibuk melakukan Operasi 
"Awang Hitam" itu pun sekejap sahaja.Sepatutnya hendaklah berterusan digempur mereka ini yang banyak melakukan kesalahan dibawah undang-undang Malaysia,dan juga tidak ketinggalan Warga dari Iran,yang banyak melakukan kesalahan undang-undang.



Sebagai pemandu teksi,aku saban hari menempu pengalaman dengan mereka ini,baik Awang Hitam atau Warga Iran.Kebencian kita bukan kerana warna kulit,tetapi sikap mereka yang tidak tahu menghormati hak orang lain.Sikap mereka akan berubah serta merta jika disesuatu kawasan itu ada perempun,bagaikan pijak semut pun tak mati.

Aku juga ada bertanya kepada perempuan melayu yang berkawan dengan Awang Hitam ini.Rata-rata mengatakan mereka ini sangat baik,mengambil berat tentang hal-hal mereka (Ramai yang terpedaya dengan lakonan mereka).terasa hendak munta bila mendengar pengakuan ini.Anda boleh bertanya kepada mana-mana pemandu teksi di Kuala Lumpur ini,tentang sikap Awang Hitam dan Warga Iran,jika tidak percaya tentang kelakuan mereka.

Anda boleh membaca Artikel yang lalu tentang Awang Hitam ini.

Laya youtube dari pihak berkuasa singapura di bawah ini.



Layan dan fikir.

Layan lagi youtube tentang penipuan Awang Hitam diserata dunia (klik Dekat sini)
Akhbar 2007 dimana mereka skg


Wasalam:joyiman

2 ulasan:

  1. susah.. bertepuk sebelah tangan takkan berbunyi :( dah terkena nanti baru nak nyesal

    BalasPadam
  2. ahhh.. saya rasa, yg dikejar ialah yg ada dalam seluar awang hitam tu..!!!

    BalasPadam

Letakkan komen anda disini.Segala komen adalah dihargai.
Terima Kasih

Related Posts with Thumbnails
Aku Dan Teksi © Template Design by joyiman | Publisher : Free Templates for blog| © Best View With Google Chrome