//]]> //]]> //]]>

Sila masukkan alamat email jika ingin Artikel terkini dihantar terus ke email anda:

qrcode

Sekiranya artikel-artikel di blog ini berguna,Sudi-sudilah share dengan kawan-kawan yang lain,gunakan facebook,twitter atau google plus.
dari

admin blog:

joyiman

teksi

"peluang yang besar itu datang secara tiba-tiba..datang tidak menentu masa..datang disaat kesempitan atau kesusahan.Nilailah peluang itu dengan secara bijaksana.Rebutlah peluang yang besar itu,kerana peluang yang besar itu boleh berlalu dengan tiba-tiba.Jangan jadikan seribu alasan untuk tidak merebut peluang yang besar itu" Prof.Dr.Hamka

Beriklan dengan google adwords amat mudah

adwords

Salam pembaca blog aku dan teksi.
Lama aku tak berblog, disebabkan kesibukan berkerja.
kali ini entri aku bertajuk tentang adwords, bukannya aku pakar tentang adwords ini, cuma nak bagi pengalaman aku beriklan dengan Google adwords amat mudah.

Ada antara sahabat aku mengunakan orang tengah untuk beriklan dengan adword dimana ini akan menambah kos pengiklanan kita disebabkan upah yang terpakasa kita tanggung.

Berbalik pada tajuk beriklan dengan google adwords amat mudah, apa yang perlu kita sediakan..

1.kad kredit atau debit kad.
2.hp untuk dihubungi.
3.laptop atau tap, hp..aku guna tap je.

Korang buka google.com.my/adwords
Daftar dengan gmail masing2.

adwords
Tengok gambar ni, ada no telefon google 1800-814-842
korang telefon je google, nanti pihak google akan ajar cara-cara dia sampai kita faham.pihak google tak cas panggil ni, free je.

Selamat mencuba.

p/s sibuk tak sempat nak tulis panjang2
wasalam, joyiman.
Aku Dan Teksi © Template Design by joyiman | Publisher : Free Templates for blog| © Best View With Google Chrome